Hellup!

Waar kan ik je mee helpen?

Als communicatie duizendpoot ondersteun ik je graag bij creatieve content en communicatieprocessen. Ik schakel gemakkelijk tussen adviseren, coördineren en uitvoeren, en bekijk vraagstukken uit meerdere invalshoeken. Met een professionele blik bekijk ik jouw bedrijf van buiten naar binnen en denk groot en doe klein. Ik ben een multitasker, toegankelijk, vernieuwend en prettig om mee samen te werken.

Creatie

Wil je graag jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Wat dacht je van een brochure, uitnodiging, visitekaartje of social media posts? Met deze verschillende communicatiemiddelen kun je jouw bedrijf laten opvallen en informatie geven aan (potentiële) klanten. Je kunt ze prikkelen met jouw boodschap, impact creëren en vertrouwen uitstralen. Samen kunnen we werken aan het vormgeven van deze uitingen, waarbij jouw wensen en mijn ideeën de basis vormen. Laten we beginnen met het vormgeven van deze communicatiemiddelen en zo jouw bedrijf naar voren laten komen!

Website/intranet

Natuurlijk wil je een professionele en eigentijdse website. Een website die gebruiksvriendelijk is en waar je niet veel tijd aan hoeft te besteden. Je website is immers het eerste visitekaartje van je bedrijf, dus het is belangrijk dat het up-to-date is met nieuws, blogs en andere relevante informatie. Samen kunnen we zorgen voor aantrekkelijke visuele elementen en boeiende inhoud die jouw website tot leven brengen. Daarnaast kan ik je helpen met het beheer van de site, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken

Tevens kunnen we bespreken hoe we een effectief intranet kunnen opzetten dat aansluit bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Schrijven

Laat ik meteen met de deur in huis vallen: ik ben geen copywriter! Maar dat betekent niet dat ik geen leuke, interessante (korte) artikelen, websiteteksten of pakkende oneliners kan schrijven. Integendeel! Ik kan ook bestaande teksten redigeren en zorgen voor een optimalisatie van de leesbaarheid. De teksten die ik schrijf zijn voor iedereen te begrijpen en bestaan uit korte, eenvoudige en actieve zinnen. Wellicht is dit je al opgevallen aan de teksten op mijn website. Dus als je op zoek bent naar heldere en aansprekende teksten, dan help ik je daar graag bij.

Nieuwsbrieven

Of je nu de voorkeur geeft aan online nieuwsbrieven, zowel intern als extern, of juist de voorkeur geeft aan een papieren versie, alles is mogelijk. Maar hoe maak je eigenlijk een goede nieuwsbrief? Een nieuwsbrief die prettig leest, een interessante inhoud heeft en gevarieerd beeldmateriaal bevat. Het is essentieel om de lezer centraal te stellen, in te spelen op hun behoeften en leesgedrag. Samen kunnen we een creatieve strategie bepalen die hierbij aansluit, want dat is wel zo handig.

Social Media

In de huidige tijd is social media onmisbaar geworden. Het is een krachtig middel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en interactie aan te gaan met je doelgroep. Laten we samen de kansen benutten en inspelen op deze groeiende trend. Ik help je graag bij het creëren van effectieve social media posts die de aandacht trekken, betrokkenheid genereren en jouw boodschap op een creatieve en impactvolle manier overbrengen. Samen kunnen we jouw aanwezigheid op social media versterken. Dus laten we samen het avontuur aangaan en inspelen op de mogelijkheden die social media biedt!

Fotografie

Met een vader als fotograaf is de passie voor fotograferen mij met de paplepel ingegoten. Fotograferen is voor mij meer dan alleen een hobby, het is een bron van plezier. Een van de projecten waar ik me mee bezig houd, is het fotograferen van (nieuwe) medewerkers van een detacheringsbureau gevestigd aan de prachtige Oudegracht in Utrecht. Mijn doel is om mensen te portretteren zoals ze werkelijk zijn, zonder opsmuk, met of zonder glimlach, maar altijd in een ontspannen setting. Dus zeg maar “cheese” en laat mij je op een authentieke en natuurlijke manier vastleggen.

voor een frisse kijk op je communicatie-uitingen

× Stuur mij een appje