Mix & match

Wat kan ik voor je creëren?

Denk aan het ontwerpen van posts voor social media brochures, folders, flyers uitnodigingen, visitekaartjes en korte animatie filmpjes. Met deze materialen kun je je bedrijf laten opvallen en informatie delen met (potentiële) klanten. Mijn doel is om jouw boodschap te laten opvallen, impact te genereren en vertrouwen te wekken. Samen kunnen we aan de slag om deze creaties vorm te geven, waarbij jouw wensen en mijn ideeën als uitgangspunt dienen. Laten we beginnen met het creëren en vormgeven van content!

social content

design content

animatie content

website content

copy content

Valt je bedrijf voldoende op?

Het maken van goede content is een slimme manier om je bedrijfsnaam bekender te maken. Door consequent en gericht content te delen, bouw je herkenbaarheid op en vergroot je het vertrouwen bij je doelgroep. Het is cruciaal om content te creëren die aansluit bij de behoeften en interesses van je specifieke doelgroep. Zo trek je hun aandacht, stimuleer je interactie en kun je tegelijkertijd van hen leren.

Hoe communiceer jij met de buitenwereld?

Weet wie je doelgroep is en wat ze willen!

Feestelijke glossy

Hiep hiep hoera! De CINQ-nieuwsbrief van de C5 Groep straalt als een feestelijke jubileumeditie van 15 jaar, met 80 pagina’s bomvol terugblikken, interviews en een overvloed aan mooie herinneringen.

Trots dat ik als ontwerper en redacteur aan het roer stond!

Van de allereerste schets tot de feestelijke (cover)foto en alles daartussenin, heb ik de nieuwsbrief met liefde vormgegeven. Dus, pak een kopje koffie, nestel je in een comfortabele stoel en geniet van het resultaat!

LEES HIER DE DUBBELDIKKE CINQ

Deze CINQ-editie is verpakt in een stijl die doet denken aan LINDA, inclusief interessante feitjes, favorieten en STOM.

Hier sta ik dan, met mijn handen vol ontworpen brochures, nieuwsbrieven en glossy’s. En dit zijn alleen de papieren versies. Online exemplaren?
Die zijn er ook nog in overvloed.
Trots?
Zeker weten!

× Stuur mij een appje